:: 講台討論區 ::

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 4409|回復: 5

2010-05-22 Discussion topics

a message from listener f about 吳美蘭老師 :

f 說:
miss ng 教左官校over20年.....(唔係3+3....係退休有長俸個種公務員)......唔洗驚佢會比人炒....
佢以前教o個間官校冇咁傳統......佢以前好鍾意著皮禮、西裝褲/牛仔褲返學.....成個madam咁款
佢對D低年級百厭學生真係超惡.....鬧足一堂冇面俾ga.....
今次佢呢種咁不怕強權的舉動、都係學佢個句"各位同學、要盡公民責任"而已
a message from listener f about 吳美蘭老師 :

f 說:
miss ng 教左官校over20年.....(唔係3+3....係退休有長俸個種公務員)......唔洗驚佢會比人炒....
佢以前教o個間官校冇咁傳統......佢以前好鍾意著皮禮、西裝 ...
ifg 發表於 2010-5-21 23:36

should be "皮褸"
跟張校刊的相......
should be "皮褸"
跟張校刊的相......
bababa 發表於 2010-5-22 17:38

Are you listener f? XD
yes......
雖然我冇比 miss ng教過........但大家同都知佢好嚴格......同佢以前早會好鍾意開咪講civill ed. 的topic......o個時重未回歸.....