:: 講台討論區 ::

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: MrK

Talkonly 大膠遊 2013

時間都會係早架喇,九點九點半左右,定左路線就會聯絡confirm。
MrK 發表於 2013-11-27 13:19

如果只係行2-3HRS, 又預18:00食晚飯, 唔係會妟啲集合咩?
如果只係行2-3HRS, 又預18:00食晚飯, 唔係會妟啲集合咩?
lxg 發表於 2013-11-27 16:48

會按路線安排
投票結果如下:

總投票人數係16人,「路線5針山草山」以5票勝出。
此路線起點於城門水塘,預計集合在荃灣,時間會再通知,全程約行4-5小時,沿途冇補給,山上會較大風及曬,到時請按自己需要帶合適衣物糧水。因為占占唔得閒出席,各位都需要自備尿袋叉電,大家留意返。
主持們將會分組討論晚飯地點,有結果會盡快通知各位。
報咗名網友請更加要留意返,日內會聯絡各位,多謝參加!
當天應該有20-22度天晴...夜晚15度~記得帶件風褸
居然咁少人去大浪西... 可能係最後一次架嘛...
good ah~~~

Talkonly 大膠遊 2013 詳情
路線:城門水塘-針山-草山-大埔
日期:1 Dec 2013
集合時間:10:00am
地點:荃灣兆和街城門水塘小巴站 http://goo.gl/maps/mVNMs
留意返:行程約四至五小時,山上可能大風,中途沒有補給點,請自備糧水及
陽具雨具
晚飯:6:30pm 沙田盛記 (打邊爐)
http://goo.gl/maps/6Bwrm
Yeah,

各網友們,到時見!
居然咁少人去大浪西... 可能係最後一次架嘛...
lxg 發表於 2013-11-28 11:39

可能因為這條路線太多人去過...放心,如果大家行開有興趣可以攪 2nd Round
多謝各位熱烈參與兩個活動。 俾尐掌聲自己先! 今天有各樣的招呼不週敬希見諒~
很多位網友都係第一次見, 好感動呢!

小弟對行錯路一事深感抱歉,導致大家的糧水和時間都有所失誤。

今年和下年希望陸續有來,亦希望各位再次參與

*大浪西可以考慮去一轉